kitay-nezabarom-vnese-istotni-zmini-schodo-politiki-covid-19

Китай незабаром внесе істотні зміни щодо політики COVID-19 - ЗМІ

 • 570370 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Суттєві зміни в політиці Китаю щодо "нульового COVID" мають відбутися найближчим часом, заявив колишній головний епідеміолог Китайського центру з контролю та профілактики захворювань на конференції у п'ятницю, згідно з записом засідання, прослуханим Reuters, передає УНН.

Деталі

Колишній головний епідеміолог Китайського центру з контролю та профілактики захворювань Цзен Гуан сказав, що умови для відкриття Китаю "накопичуються", посилаючись на нові вакцини та прогрес, досягнутий країною в галузі противірусних препаратів та дослідницької роботи.

На запитання, чи відкриється Китай після щорічного засідання парламенту, яке традиційно проходить на початку березня, він сказав, що в найближчі п'ять-шість місяців буде введено багато нових політик, не уточнюючи, які саме.

Доповнення

У той час як більшість світу значною мірою покінчила з вірусними обмеженнями, Китай рішуче дотримується підходу нульової толерантності, який реагує навіть на поодинокі випадки блокуванням та масовим тестуванням. Ці заходи вразили економіку і дедалі більше розчаровують громадськість.

Китай повідомив про 3871 новий локальний випадок передачі в четвер, що є найвищим показником з початку травня.

Українські Національні Новини

Новини Світу