kitay-skhvaliv-ekstrene-vikoristannya-vaktsini-sinopharm-dlya-ditey-vid-3-do-17-rokiv

Китай схвалив екстрене використання вакцини Sinopharm для дітей від 3 до 17 років

 • 13568 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Пекінський інститут біологічних продуктів Sinopharm Group China National Pharmaceutical Group Co., Ltd. схвалив вакцину Sinopharm для використання в надзвичайних ситуаціях дітям у віці від 3 до 17 років. Це вперше, коли китайська вакцина була офіційно схвалена для екстреного використання в цій віковій групі. Про це інформує УНН з посиланням на China Bio.

Деталі

6 червня в Абу-Дабі, ОАЕ, в невеликій віковій групі від 3 до 17 років було запущено клінічне випробування вакцини для оцінки імуногенності у 900 здорових людей різних національностей з 3 до 17 років.

За даними Sinopharm Group China Biotech, в даний час вікова група від 3 до 17 років завершила клінічні випробування фази.

Позитивний рейтинг конверсій нейтралізуючого антитіла після 3-17 років становить 100%. Зазначається, що основними побічними ефектами після вакцинації є: лихоманка і біль в місці щеплення. Серйозних побічних реакцій не спостерігалося, частота побічних реакцій поступово знижувалася зі збільшенням кількості доз щеплення.

Вакцина отримала офіційне схвалення і дозволена для екстреного застосування в цій віковій групі.

Доповнення

Вакцинація пріоритетних груп населення в Китаї розпочалася 15 грудня 2020 року. За даними на 16 липня, китайські медики в ході кампанії вакцинації населення зробили понад 1,43 млрд щеплень від коронавірусу.

Українські Національні Новини

Новини Світу