kitay-vede-peregovori-z-rf-schodo-postachannya-droniv-kamikadze-spiegel

Китай веде переговори з рф щодо постачання дронів-камікадзе - Spiegel

 • 2323462 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. російські військові ведуть переговори з китайським виробником інтелектуальної авіаційної технології Сіань Бінго для масового виробництва дронів-камікадзе, передає УНН з посиланням на Spiegel.

Деталі

За інформацією видання Der Spiegel, звичайна планова співпраця між Пекіном та москвою зайшла набагато далі, ніж здається.

російські військові ведуть переговори з китайським виробником інтелектуальної авіаційної технології Сіань Бінго для масового виробництва дронів-камікадзе.

Повідомляється, що компанія погодилась виготовити та випробувати 100 прототипів безпілотників ZT-180, перш ніж передати їх в рф до квітня 2023 року.

Військові експерти вважають, що ZT-180 здатний носити боєголову вагою від 35 до 50 кг. За дизайном безпілотник може бути схожий на іранський дрон-камікадзе "Shahed 136".

Доповнення

Також Китай планує поставити компоненти для безпілотників, щоб країна могла самостійно виробляти близько 100 одиниць на місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай заявляє, що припинення вогню в Україні є його "найвищим пріоритетом", а відправка зброї "не принесе миру"

Українські Національні Новини

Війна