kitay-zvilniv-2-chinovnikiv-cherez-nevikonannya-obovyazkiv-u-borotbi-z-koronavirusom

У Китаї звільнили 2 чиновників через невиконання обов'язків у боротьбі з коронавірусом

 • 12483 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У східнокитайському місті Юецинь звільнили двох держслужбовців в сфері охорони здоров'я і покарали віцемера за невиконання обов'язків у спробі стримати поширення нової епідемії коронавірусу. Про це з посиланням на повідомлення місцевої влади пише Xinhua, передає УНН.

Так, повідомляється, що глава центру з контролю за захворюваннями в Юецині був звільнений у неділю, тому що центр не взяв до уваги тісні контакти інфікованих хворих на коронавірус, не ввів інформацію про такі контакти в систему і не повідомив про інцидент, який призвів до семи випадків зараження, згідно із заявою, опублікованою органом по боротьбі з корупцією у провінції Чжецзян.

Крім того, повідомляється, що голова комісії з охорони здоров'я Юециню також був звільнений, а віцемер міста - Чень Вейянь отримав дисциплінарне стягнення за поведінку обох посадових осіб, які відповідають за місцеві протиепідемічні заходи.

Як повідомлялося в УНН, на минулому тижні китайська антикорупційна служба заявила, що буде суворо карати чиновників, які послаблять свою роботу по боротьбі з новим смертельним коронавірусом, що поширюється по всій країні.

Нагадаємо, за останню добу кількість хворих на пневмонію, що викликається вірусом 2019-nCoV у Китаї зросла до 17 205 осіб, кількість летальних випадків досягла 361.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Жертвами пожеж в Україні за тиждень стали 26 людей

     • 10256 переглядiв

    Українська енергосистема працює без чотирьох атомних блоків

     • 11026 переглядiв

    Зранку столиця стоїть у заторах

     • 12050 переглядiв

    У ПСГ України залишилося 16,95 млрд куб. м газу

     • 7768 переглядiв

    У столиці горіло ДЕПО

     • 16870 переглядiв