kitayska-vlada-zayavila-scho-neschepleni-batki-ne-mozhut-vidpravlyati-ditey-do-shkoli

Китайська влада заявила, що нещеплені батьки не зможуть відправляти дітей до школи

 • 20117 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Деякі місцеві органи влади в Китаї заявили, що у вересні учням не дозволять повернутися в школу, якщо вся їхня сім'я не буде повністю вакцинована. Про це інформує УНН з посиланням на ВВС.

Деталі

У кількох містах країни також заявили, що людям необхідно пройти вакцинацію для відвідування громадських місць, таких як лікарні і супермаркети.

Китай приєднався до таких країн як Франція і Греція, які зробили вакцинацію обов'язковою в деяких секторах. Китай поставив перед собою мету провести вакцинацію 64% населення до кінця року.

"Ті, кому ще не зробили щеплення, повинні поквапитися і отримати укол, щоб не вплинути на повернення своєї дитини до школи", - йдеться в оголошенні, опублікованому в провінції Гуансі раніше на цьому тижні.

Місцеві органи влади в інших провінціях, включаючи Цзянси і Хенань, видали аналогічні директиви, в яких йдеться про те, що тільки учні, чиї сім'ї вакциновані, будуть допущені до участі в новому осінньому семестрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай повинен надати необроблені дані про походження коронавірусу - ВООЗ

Доповнення

Вищі органи охорони здоров'я Китаю заявили, що, хоча людей слід заохочувати до вакцинації, остаточне рішення залишається за ними.

На даний момент Китай ввів більше 1,4 мільярда доз вакцини проти Covid-19, хоча його комісія з охорони здоров'я не повідомляє, скільки людей були повністю вакциновані.

Українські Національні Новини

Новини Світу