kitayskogo-milyardera-dzheka-ma-vpershe-za-tri-misyatsi-pomitili-na-publitsi

Китайського мільярдера Джека Ма вперше за три місяці помітили на публіці

 • 11728 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Засновник онлайн-рітейлера Alibaba, китайський мільярдер Джек Ма вперше з’явився на публіці за останні три місяці - для виступу на благодійному заході, передає УНН із посиланням на MarketWatch.

“За повідомленням китайських ЗМІ, мільярдер Джек Ма мав першу публічну появу майже за три місяці, виступивши на благодійному онлайн-заході у середу”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це був його перший публічний виступ, починаючи з 24 жовтня. Того дня він виступив з промовою на фінансовому форумі у Шанхаї, критикуючи регуляторів за придушення фінансових та технологічних інновацій.

Нагадаємо, як повідомляли в ЗМІ, засновник Alibaba, китайський мільярдер Джек Ма не зник, а заліг на дно на тлі репресій КНР щодо його бізнесу.

Раніше ЗМІ заявили про те, що Джек Ма не з'являвся на публіці протягом певного часу, після того як він критикував державну фінансову систему КНР і виступав за реформи.

Раніше КНР запустила розслідування онлайн-рітейлера Alibaba Group мільярдера Джека Ма, якого антимонопольний орган країни запідозрив в монополістичній діяльності.

Додамо, Джек Ма очолив рейтинг Forbes найбагатших людей Китаю минулого року та 17-й - у списку найбагатших людей в світі у 2020 році, видання оцінює статки підприємця у 60,7 млрд доларів.

Українські Національні Новини

Новини Світу