kitayskogo-vlogera-nazvali-natsionalnim-zradnikom-cherez-poshirene-video-zruynovanoyi-viynoyu-ukrayini

Китайського влогера назвали національним зрадником, через поширене відео зруйнованої війною України

 • 247911 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Його щоденні відео, які публікуються на різних платформах, включаючи YouTube і китайський додаток для обміну повідомленнями WeChat, швидко набули популярності. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Ван Цзисянь зараз живе у Одесі. Він розповів, коли побачив, що китайська влада підтримує дії росії, а державні ЗМІ пропагують дезінформацію, то вирішив записати відео та показати справжню буденність українського народу у воєнний стан.

Хлопець сказав, що побачить китайські відео, які вихваляють російські війська або підтримують вторгнення.

Цитата

«Я був дуже розлючений, тоді я подумав, що зніму для них відео, і я скажу їм, що таке справжнє поле бою», — сказав Ван.

Його щоденні відео, які публікуються на різних платформах, включаючи YouTube і китайський додаток для обміну повідомленнями WeChat, швидко набули популярності як голос, який пропонує китайській аудиторії зазирнути в розорену війною Україну – різкий контраст з китайськими державними ЗМІ, які пропагували російську дезінформацію , наприклад як безпідставні твердження, українські воїни використовують "нацистську" тактику.

На одному широко перегляданому відео Ван підняв свій китайський паспорт і сказав: "Ці українські охоронці не нацисти, це програмісти ІТ, звичайні люди, цирульники – це люди".

Оскільки ці відео почали привертати увагу, іноді набираючи понад 140 000 переглядів, кількість критиків також зросла з коментарями, які називали його національним зрадником.

"Вам більше не потрібен цей китайський паспорт, ви вже забули, з якої ви країни", – йдеться в одному з популярних коментарів.

Нагадаємо

Китай просуває російську теорію змови про нібито американську лабораторію біологічної зброї в Україні

Українські Національні Новини

Новини Світу