kiva-nazvav-prichinu-provokatsiyi-natskorpusu-proti-rivnenskogo-nardepa-vid-slugi-narodu

Кива назвав причину провокації "Нацкорпусу" проти рівненського нардепа від "Слуги народу"

 • 29761 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Сьогодні в Березному Рівненської області, представники "Нацкорпусу" влаштували бійку зі стріляниною у приймальні нардепа від "Слуги народу" Сергія Литвиненка. У самого депутата летіло каміння, фарба і яйця. За словами депутата Іллі Киви, який теж в цей час знаходився в Березному, "Нацкорпус" вимагав від Литвиненка щомісяця гроші, але той відмовився їх платити, передає УНН.

"Ситуація в наступному: "Нацкорпус" в Рівненській області Литвиненка "поставив" на гроші, і вимагав з нього щомісячну оплату за їх "заступництво". Рівно так, як це відбувається і по всій Україні. Депутат Литвиненко відмовився, ось і все. І, за великим рахунком, йому тут же навісили ярлик "коллобаранта". Все дуже просто", - сказав Кива.

Він уточнив, що теж перебував у Березному сьогодні, де презентував відкриття обласної організації "Патріоти - за життя".

"Дуже проста історія, а ви що не знаєте, що "Нацкорпус" завжди живе рекетом, насильством і отримує гроші. Це не єдина ситуація в країні, це системна робота даної псевдо націоналістичної і псевдо патріотичної структури. Ні для кого не секрет, що "Нацкорпус" отримує гроші з бізнесменів", - резюмував Кива.

Як писав УНН, представники "Нарцкорпусу" влаштували стрілянину і бійку, зірвавши роботу приймальні депутата Литвиненка.

Українські Національні Новини

Політика