kiyan-poperedili-cherez-snigopad-zbivsya-grafik-troleybusiv-i-marshrutok

Киян попередили: через снігопад збився графік тролейбусів і маршруток

 • 16050 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Через негоду рух громадського транспорту у Києві здійснюється без дотримання графіка руху. Про це попередили у Київпастрансі, передає УНН.

"Введено оперативне положення №4 на всі види громадського транспорту у зв'язку з складними погодними умовами. Рух транспорту без дотримання графіка руху", - йдеться у повідомленні.

Негода у Києві

Станом на 8 ранку опади з різною інтенсивністю тривають уже понад 30 годин. Цієї ночі снігопад був особливо інтенсивним. До рясних опадів додалися вітер і хуртовина. Упродовж ночі працювали 459 одиниць спецтехніки та 246 працівників у складі 39 бригад з ручного прибирання, повідомляє КМДА з посиланням на дані Київавтодору.

Магістральні вулиці чистили колони спецтехніки. Через те, що опади не припиняються, розчищені дороги й тротуари швидко засипає знову. Тож дорожники прибирають автошляхи від снігу повторно.

За прогнозами, снігопад триватиме і в середу. Сьогодні, 9 лютого, у Києві очікуються значний сніг, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, ожеледиця.

Киян просять не використовувати власні авто під час снігопаду, а також не лишати машини на узбіччях, у крайніх смугах доріг. За можливості, під час руху надавати перевагу на дорогах спецтранспорту, який очищає вулиці.

Нагадаємо, що із 15:00 8 лютого до покращення погодних умов обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до Києва.

Українські Національні Новини

Київ