kiyan-poperedili-svitlo-mozhut-vidklyuchati-na-dovshe-nizh-4-godini

Киян попередили: світло можуть відключати на довше, ніж 4 години

 • 432106 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Компанія "ДТЕК Київські електромережі", що надає послугу з електропостачання у столиці, повідомила, що стабілізаційні відключення світла можуть перевищувати 4 години, якщо буде значний дисбаланс енергосистеми, передає УНН.

Цитата

“Друзі, ми робитимемо все можливе, аби стабілізаційні відключення не перевищували 4 години. Але якщо дисбаланс енергосистеми значний, цей час може збільшитись”, – йдеться в повідомленні на Facebook.

Деталі

Зокрема, ДТЕК Київські електромережі опублікували потенційний графік відключень електроенергії. У компанії уточнили, що він застосовуватиметься лише в тому випадку, якщо в операторів виникне потреба збалансувати енергосистему.

Так, усі вулиці столиці поділені на три групи. Для різних груп клієнтів, у разі застосування графіків, світло буде відключатися в різні години, але в таких проміжках: з 08:00 до 12:00, з 12:00 до 16:00, із 16:00 до 20:00, з 20:00 до 00:00.

Доповнення

У ДТЕК повідомляли, що у Києві в ніч на 20 жовтня уже почали проводити відключення електроенергії. І попередили, що хоч відключення може бути не більше ніж 4 години, однак вони можуть повторюватися через 8 годин.

Список вулиць, яких може стосуватися таке відключення, вказали у компанії, розміщений на сайті та соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

Українські Національні Новини

Суспільство