kiyanin-pide-pid-sud-za-vbivstvo-v-supermarketi

Киянин піде під суд за вбивство в супермаркеті

 • 15072 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який одним ударом вбив людину у супермаркеті, що сталося у квітні цього року на столичній Оболоні. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

"Завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 35-річного киянина, який у ході конфлікту у супермаркеті наніс смертельний удар чоловіку", - повідомили у відомстві.

Інцидент стався на початку квітня в ТЦ на вулиці Калнишевського. Зловмисник під час раптово виниклого конфлікту з одним з відвідувачів наніс останньому удар в голову, від якого чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. В результаті потерпілий отримав важкі травми у вигляді ушкоджень головного мозку, перелому кісток склепіння і основ черепа, та наступного дня помер.

За результатами слідства, чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві судитимуть охоронця супермаркету, який вдарив неповнолітнього металевою палицею.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП