kiyanin-prodavav-narkotiki-cherez-telegram

Киянин продавав наркотики через Telegram

 • 9065 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. У центрі Києва затримали чоловіка за збут наркотиків через Telegram. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №6 працівниками правоохоронних органів Печерського району м. Києва викрито 44-річного зловмисника, який налагодив на території столиці канал збуту наркотичних засобів", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, мешканець столиці, який не працює, організував схему розповсюдження канабісу та психотропних речовин: амфетаміну і метамфетаміну.

"Схема збуту виглядала наступним чином. Чоловік за попередньою домовленістю з невідомою особою організував постачання наркотичних засобів, використовуючи при цьому послуги поштового відділення. В подальшому зловмисник у своїй квартирі розфасовував наркотичні засоби, і закладав їх в приховані місця на території міста Києва. Після чого, використовуючи месенджер Telegram, повідомляв покупцеві місце знаходження такої закладки. Покупець у свою чергу здійснював оплату товару через інтернет платіжною карткою", - повідомили у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрито масштабну схему наркоторгівлі в Україні

Чоловіка затримали під час здійснення чергової закладки поблизу станції метро "Палац спору". Під час огляду у нього вилучили 18 готових закладок з наркотиками. За кожну з них чоловік мав отримати 40 гривень. Крім того, у ході обшуку за місцем його проживання вилучили аналогічні речовини, інструменти та ваги.

Наразі, після отримання результатів експертиз, вказаній особі оголосили підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Встановлюється постачальник наркотичних засобів.

Нагадаємо, 57-річний кримінальний авторитет продавав наркотичні речовини вдвічі дешевше, ніж загалом на ринку незаконних послуг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП