kiyanina-yakiy-zgvaltuvav-svoyu-malolitnyu-dochku-suditimut

Киянина, який зґвалтував свою малолітню дочку, судитимуть

 • 18022 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. У столиці судитимуть чоловіка, який зґвалтував свою 9-річну доньку. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Київська прокуратура завершила досудове слідство та скеровала до суду обвинувальний акт відносно 39-річного чоловіка, котрий зґвалтував свою 9-річну доньку.

Встановлено, що на початку квітня 2017 року до правоохоронних органів звернулась тітка дівчинки з повідомленням про те, що у її племінниці виявлені тілесні ушкодження.

Потерпілу дівчинку терміново госпіталізували до дитячого лікувального закладу, де провели екстрену операцію. За повідомленням лікарів дівчинці загрожувала небезпека життя через велику крововтрату.

Слідство встановило, що батько дитини, який проживає окремо, в стані алкогольного сп’яніння приїхав до неї в гості та, скориставшись відсутністю в домі матері дівчинки та дорослих осіб, зґвалтував свою доньку.

Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Як повідомляв УНН, ґвалтівнику неповнолітньої на Рівненщині обрали запобіжний захід.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП