kiyaninu-yakiy-spaplyuzhiv-memorialniy-kompleks-na-kirovogradschini-povidomili-pro-pidozru

Киянину, який спаплюжив меморіальний комплекс на Кіровоградщині, повідомили про підозру

 • 11186 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Поліцейські повідомили про підозру чоловікові, який осквернив меморіальний комплекс пам’яті жертв Голокосту на Кіровоградщині. Про це поінформували в пресслужбі ГУНП в області, передає кореспондент УНН.

Нагадаємо, вандал зробив написи на меморіальному комплексі, спорудженому на місці страти нацистами понад дев’ятсот євреїв у часи Другої світової війни.

Зловмисник - житель Києва. За місцем мешкання громадянина виявили та вилучили речові докази, які викривають його у протиправній діяльності.

Наразі чоловіку повідомили підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 1 ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) та ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання) Кримінального кодексу.

Розслідування триває, правоохоронці вживають заходів щодо встановлення можливої причетності особи до скоєння подібних злочинів на території іншої області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП