kiyevom-zaraz-keruye-ne-mer-vereschuk-nazvala-golovni-problemi-mista

Києвом зараз керує не мер: Верещук назвала головні проблеми міста

 • 10321 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Кандидат на посаду столичного голови, нардеп від партії "Слуга народу" розповіла про три головні проблеми міста Києва, передає УНН з посиланням на заяву політика в ефірі телеканалу ZiK.

Відповідаючи на запитання про три основні проблеми столиці, найпершою Верещук назвала те, що містом сьогодні керує не мер.

"Перша і головна (проблема - ред.) – що пан Кличко достеменно містом не керує. Це лише імітація бурхливої діяльності, яка відбувається саме перед виборами. Якби він керував містом – 100 і більше незаконних забудов би не було. У нас би не було проблеми знайти паркомісце в центрі Києва, або не було б проблеми заїхати у свою квартиру, яку ви купили, але не можете скористатися своїм правом і навіть правом власності, бо будинок побудований незаконно. І таких сотні прикладів", - сказала вона,

Ірина Верещук додала, що Кличко не зміг конвертувати свій статус та популярність, здобуту у якості спортсмена, на благо Києва.

"Сьогодні у Києві керує точно не пан Кличко. Я не можу повірити, що спортсмен такого рівня – людина, яка демонструвала силу волі – виявилися такою слабкою у керуванні, в управлінні і у тому, що називається лідер громади. Бо якби він керував – то Бортницька станція аерації уже була б реконструйована, і сміттєпереробний завод. Враховуючи його можливості і авторитет в світі - мали б принести у Київ мільярди коштів інвестицій", - зауважила кандидат.

І ще одну з головних проблем столиці, депутат вбачає у корупції.

"Ще одна проблема – корупція. Це розкрадання. Якби 10 млрд, які щороку вимиваються із бюджету, залишилися – уявіть скільки програм і проектів можна було б за тих 6 років зробити і реалізувати.

Транспортна проблема – застарілий громадський транспорт, корки на дорогах – нікуди не ділася, проблема за 6 років тільки поглибилася. Я можу привести десятки прикладів, чому я вважаю, що проблема лише поглиблюється", - сказала Ірина Верещук.

Нагадаємо, кандидат від "Слуги народу" публічно і не один раз викликала Кличка на дебати. Однак, мер відповідає хіба що мовчанням. Експерти кажуть, що мер не приймає запрошення через страх програти. 

Українські Національні Новини

Політика