kiyevu-povernuli-u-vlanist-zemdilyanku-na-ribalskomu-ostrovi-vartistyu-86-mln-griven

Києву повернули у власність земділянку на Рибальскому острові вартістю 86 млн гривень

 • 10257 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. До комунальної власності Києва повернуто 1,8 га землі на Рибальскому острові вартістю 86 млн гривень, передає УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Києва.

"...виконано рішення господарського суду м. Києва про повернення столичній громаді земельної ділянки площею понад 1,8 га та вартістю 86 млн гривень на Рибальському острові", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, під час розслідування кримінального провадження Київська місцева прокуратура № 7 спільно з ГУ БКОЗ СБ України виявила факт незаконного вибуття із власності територіальної громади земельної ділянки по вул. Електриків, 20-А у Подільському районі м. Києва на підставі ухвали районного суду Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У держвласність хочуть повернути 41 га землі у Конча-Заспі, яку привласнили люди екснардепа

"...прокуратура заявила позов про витребування земельної ділянки з незаконного володіння. Позов був задоволений у повному обсязі", - зазначено у повідомленні.

Станом на сьогодні за результатами вжитих прокуратурою заходів рішення суду реально виконано - земельна ділянка вартістю 86 млн гривень на Рибальському острові повернута до комунальної власності шляхом внесення відповідних даних до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, повідомили у прокуратурі.

Досудове розслідування за фактом незаконного заволодіння майном комунальної власності триває.

Українські Національні Новини

Суспільство