kiyiv-basket-zdobuv-peremogu-na-starti-drugogo-etapu-kubku-yevropi-fiba

"Київ-Баскет" здобув перемогу на старті другого етапу Кубку Європи ФІБА

 • 13588 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. БК "Київ-Баскет" переміг вдома бельгійський "Антверпен" у стартовому поєдинку другого етапу Кубку Європи ФІБА, інформує УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

Деталі

Господарі впевнено ввійшли в боротьбу з бельгійськими гостями. Киянам вдалося швидко захопити стартову перевагу та надалі зміцнювати її.

Головним чинником вдалого старту "Київ-Баскета" стала суттєва перевага в реалізації. Зокрема за триочковими в першій половині господарі майже вдвічі випередили гостей: 8/18 проти 3/12. При цьому 4 з семи дальніх спроб за перші дві чверті реалізував Вудсон, який з 14-ма очками став найрезультативнішим за першу половину. Загалом кияни здобули 17 очок запасу за першу половину.

Втім з поновленням гри після великої перерви перебіг боротьби змінився. У господарів збився приціл, натомість гості посилили гру під щитами та додали агресії в атаці. Як наслідок, дистанція між суперниками стала поступово скорочуватися. Після середини заключної чверті команди розділяло лише шість очок. Однак господарі зосередилися на заключні хвилини гри та довели матч до перемоги – 90:82.

Доповнення

Наступний матч "Київ-Баскет" зіграє 15 грудня також вдома проти італійської "Реджиани".

Українські Національні Новини

Спорт