kiyiv-opinivsya-u-poloni-zatoriv

Київ опинився у полоні заторів

 • 10570 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. На дорогах Києва сьогодні ввечері спостерігається ускладнений рух автотранспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Так, найвищий рівень заторів спостерігаються у центрі столиці, а саме на проспекті Перемоги та Лобановського, на бульварі Дружби Народів та Лесі Українки, на Набережному шосе.

Також затори скували бульвар Тараса Шевченка, вулицю Хрещатик, Прорізну, Володимирську, Саксаганського, Басейну, вулицю Льва Толстого та Велику Васильківську, проспект Степана Бандери, вулицю В’ячеслава Чорновола.

Затори спостерігаються на вулиці Січових Стрільців, Жилянській, Пушкінській, Заньковецької, Миколи Лисенка, Богдана Хмельницького, Івана Франка, Бессарабській площі, Володимирському узвозі, Повітрофлотському проспекті, вулиці Вадима Гетьмана та Глибочицькій.

Місцями є затори на вулиці Антоновича, Короленківській, Євгена Коновальця, Миколи Грінченка, проспекті Валерія Лобановського, на Чоколівському бульварі, вулиці Миколи Амосова, Маршала Рибалка, Великій Житомирській, В’ячеслава Липинського, вулиці Нижній Вал та Бориса Грінченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП заблокувала автодорогу під Києвом

На лівому березі столиці місцями ускладнений рух на Броварському проспекті, вулиці Гната Хоткевича, Краківській, Червоноткацькій, проспекті Юрія Гагаріна та Соборності, вулиці Ентузіастів, Михайла Драгоманова, проспекті Миколи Бажана та Харківському шосе.

Максимальний рівень заторів спостерігається на Великій Окружній дорозі, там сталося кілька ДТП, та на вулиці Соборній.

Що стосується ситуації на столичних мостах, то на Північному та Південному мостах рух ускладнений лише в один бік, така сама ситуація на мостах Патона та Метро. Дарницьким мостом можна проїхати вільно.

Як повідомляв УНН, сьогодні в обід окремі вулиці Києва стояли у заторах.

Українські Національні Новини

Київ