kiyiv-opublikuvav-protokol-schodo-sistematichnogo-ifa-testuvannya-pratsivnikiv-subyektami-gospodaryuvannya

Київ опублікував протокол щодо систематичного ІФА-тестування працівників суб’єктами господарювання

 • 14397 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Оприлюднено протокол №45  засідання штабу із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації щодо здійснення суб’єктами господарювання систематичного тестування працівників методом імуноферментного аналізу (ІФА-тестування). Про це інформує сайт КМР, передає УНН.

Як йдеться у документі, що ІФА-тестування потрібне для вчасного виявлення захворювання на COVID-19 та унеможливлення місцевої передачі захворювання.

Зазначається, що ІФА-тести визначають наявність в організмі антитіл до вірусу. Такі тести потрібно робити раз на місяць.

Як нагадали в КМР, раніше столичний голова Віталій Кличко повідомляв, що власники і керівники торгових мереж, закладів громадського харчування, сфери побутового обслуговування повинні організувати тестування своїх співробітників ІФА-тестами.

"Столиця наразі збільшує кількість тестувань на COVID-19, оскільки все більше людей звертаються до медиків із симптомами коронавірусу та запаленням легень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірусну хворобу у Києві за минулу добу збільшилась ще на 61 людину. Троє хворих померли.

Також нагадаємо, в Україні за добу коронавірус виявили у 55 дітей та 92 медиків.

Українські Національні Новини

Суспільство