kiyiv-pid-nadiynim-zakhistom-reznikov-vidvidav-ukrayinskikh-zakhisnikiv-na-peredoviy

"Київ під надійним захистом": Резніков відвідав українських захисників на передовій

 • 125158 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков нагородив вогнепальною та холодною зброєю українських захисників на передовій. Про це УНН інформує з посиланням на повідомлення у його Facebook.

Цитата

“Мав честь вручити нашим захисникам відзнаки Міністерства оборони – нагородну вогнепальну та холодну зброю. Хлопці зустрічають ворога на передньому краї. Саме завдяки їм та їхнім побратимам та посестрам російські окупанти вже місяць намагаються виконати триденний план по їх зустрічі в Україні квітами. Танок на граблях окупанту, мабуть, подобається, тож, досвід Чорнобаївки їм в допомогу”, - зазначив Резніков.

Деталі

Зокрема, голова відомства разом з командувачем оборони Києва та області-командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським відвідали передові позиції українських воїнів.

На всіх напрямках стратегічної оборони столиці настрій однаковий – впевнені, сповнені оптимізму, готові гнати загарбників до кордону, вказав Резніков.

"Київ під надійним захистом нашої армії. Це означає, що Україна вистоїть за будь-яких умов" - наголосив міністр оборони.

Доповнення

Ніч у Києві минула спокійно.

Українські Національні Новини

Політика