kiyiv-stoyit-yak-minimum-za-3-vibukhami-u-krimu-cnn

Київ стоїть як мінімум за 3 вибухами у Криму - CNN

 • 259800 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Україна стояла за як мінімум трьома вибухами в Криму — на авіабазі Саки, складі боєприпасів у Майському та аеродромі в Гвардійському — згідно зі звітом уряду України, поширеним усередині країни та наданим CNN українською офіційною особою, на умовах анонімності, передає УНН.

Деталі

Чиновник попросив про анонімність, оскільки він не уповноважений ділитися інформацією зі ЗМІ.​

"У доповіді авіабаза в Саках описується як важка, але разова втрата для російської військової інфраструктури на півострові, а наступні атаки як доказ систематичного військового потенціалу України в завданні ударів по Криму", - йдеться в повідомленні.

Раніше

На авіабазі 9 серпня пролунали вибухи, внаслідок яких було знищено не менше семи російських бойових літаків і загинула щонайменше одна людина. Україна офіційно не взяла на себе відповідальність за ті події.

Чергова серія вибухів сталася у вівторок у Криму — цього разу на складі боєприпасів у Майському та на аеродромі у Гвардійському. Російські офіційні особи заявили, що інцидент у Майському став результатом саботажу, але не уточнили, який вид саботажу і хто, на їхню думку, відповідає за ці дії.

Українські Національні Новини

Суспільство