kiyiv-uviyshov-do-top-10-mist-z-nayvischim-rivnem-shering-poslug

Київ увійшов до ТОП-10 міст з найвищим рівнем шерінг послуг

 • 16070 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Київ увійшов в десятку кращих міст світу з розвитком шерінгових послуг (економіка спільного користування). Рейтинг проводився у 52 містах. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

"Київ увійшов у десятку міст з найкращим рівнем розвитку шерінгових послуг. Оцінка проводилась за рівнем доступу до таких сервісів як Uber та Airbnb, електронних самокатів, додатків для шерінгу професійних автомобілів, можливості орендувати авто у приватних власників, а також можливості доступу до всіх спортзалів Києва з одного мобільного додатку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найкраще сервіси спільного користування розвинуті в Таллінні, Вільнюсі, Ризі, Варшаві, Києві, Сан-Паулу, Тбілісі та інших містах. Загалом рейтингування проводилось у 52 містах світу.

"Наразі у столиці в сфері шерингових послуг, серед інших, реалізується інвестиційний проєкт bike-sharing від Next bike із 45 пунктами прокату та готується до впровадження проєкт з оренди електросамокатів", - додали в КМДА.

Нагадаємо, як повідомили у КМДА, цьогоріч День Києва 31 травня відзначатимуть у телеформаті.

Українські Національні Новини

Київ