kiyiv-vzhe-vidiliv-kompensatsiyi-dlya-postrazhdalikh-vid-vibukhu-na-poznyakakh-klichko

Київ вже виділив компенсації для постраждалих від вибуху на Позняках – Кличко

 • 13826 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Столична влада вже виділила грошові компенсації у розмірі від 50 до 100 тисяч гривень для постраждалих від вибуху, що стався 21 червня в одній із багатоповерхівок київського району Позняки. Про це у своєму Telegram-каналі написав міський голова Віталій Кличко, передає УНН.

"Місто працює над оперативним відновленням документів постраждалих мешканців будинку на Позняках, де минулої неділі стався вибух, - аби люди якнайшвидше отримали грошові компенсації, які вже виділила столична влада (від 50 до 100 тисяч гривень на родину). Тільки що зустрівся з постраждалими мешканцями", - написав мер.

Говорячи про нове житло, сертифікати на яке почав сьогодні видавати постраждалим Президент України, у разі необхідності здійснення там ремонту, міська влада візьме на себе вирішення цього питання.

Нагадаємо, 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, в десятиповерховому житловому будинку стався вибух попередньо газоповітряної суміші без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося руйнування декількох поверхів. Рятувальники виявили на місці трагедії тіла п’яти загиблих.

Українські Національні Новини

Київ