kiyiv-zranku-skuvali-zatori-na-yakikh-vulitsyakh-tyagnuchka

Київ зранку скували затори: на яких вулицях "тягнучка"

 • 16979 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Станом на 8:25 вівторка, 16 лютого, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах, окрім Дарницького, а саме — Північному, Південному, Патона та Метро, ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва помітне ускладнення руху вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Січових Стрільців, Велика Житомирська, Нижній Вал, Новокостянтинівська, Семена Скляренка, Глибочицька.

Затори утворились на Павлівській, Тургенєвській вулицях, проспекті Перемоги, бульварі Тараса Шевченка, Повітрофлотському проспекті, вулиці Бульварно-Кудрявській, Вадима Гетьмана, Володимирському узвозі.

Зупинився в заторах проспект Любомира Гузара, проспект Валерія Лобановського, вулиці Народного Ополчення, Преображенська, Андрія Головка, Університетська, Михайла Бойчука.

На лівому березі ускладнення руху помітне у бік правого берега проспектами Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича та Броварським проспектом. Затори утворились на вулицях Оноре де Бальзака, Миропільській, проспекті Визволителів, вулиці Анни Ахматової, проспекті Петра Григоренка, Центральній вулиці.

Доповнення

В Україну прийшла нова хвиля холоду, яка протримається 16-17 лютого, послаблення морозів очікується вже у четвер, 18 лютого.

На Київщині сьогодні без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура вночі 15-20° морозу, вдень 10-13° морозу.

Українські Національні Новини

Київ