kiyivenergo-virishiv-gotuvati-dvi-tets-do-opalyuvalnogo-sezonu

"Київенерго" вирішив готувати дві ТЕЦ до опалювального сезону

 • 11943 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. ПАТ "Київенерго" на фоні продовження договору на управління ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і сміттєспалювальним заводом "Енергія", яке Київрада не змогла передати в експлуатацію новому КП "Київтеплоенерго", вирішило готувати ці дві ТЕЦ і завод до нового опалювального сезону. Про це УНН повідомили у прес-службі компанії.

"Зважаючи на подовження терміну управління "Київенерго" столичними ТЕЦ та сміттєспалювальним заводом "Енергія" до 31 липня 2018 року, згідно з рішенням Київської міської ради від 24 квітня, забезпечення стабільної роботи стратегічно важливих енергооб’єктів та їх підготовка до нового опалювального сезону здійснюється фахівцями ПАТ "Київенерго", - заявили у компанії, розповівши про роботи, які наразі проводять на об'єктах.

Також зазначається, що 1 травня "Київенерго" завершило перший етап передачі комунального майна - тепломереж, котельні та сервісних функцій теплопостачання - та переведення персоналу в КП "Київтеплоенерго". Вказано, що підприємство "спрямовує всі ресурси" на те, щоб другий етап – передача теплоелектроцентралей та заводу "Енергія" – "пройшов зі збереженням безперебійності технологічного процесу".

"ПАТ "Київенерго" повністю готове до передачі відповідних енергоактивів на баланс комунального підприємства "Київтеплоенерго". Подовження договору на управління енергооб’єктами міської влади з "Київенерго" було зумовлене необхідністю отримання відповідних ліцензій і тарифів комунальним підприємством "Київтеплоенерго", - зауважили у компанії.

Нагадаємо, з 1 травня в експлуатацію "Київтеплоенерго" перейшли котельні, теплові мережі, теплові пункти, лічильники та інше допоміжне майно. ТЕЦ-5, ТЕЦ-6, завод "Енергія", як очікується, міське підприємство прийме на баланс з 1 серпня 2018 року, отримавши необхідні ліцензії та дозволи. Так, згідно з рішенням Київради, договір з компанією "Київенерго" на управління ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 і заводом "Енергія" продовжено до кінця липня.

Українські Національні Новини

Київ