kiyivschina-golova-ova-kazhe-povertatisya-vse-sche-nebezpechno

Київщина: голова ОВА каже, повертатися все ще небезпечно

 • 137781 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Голова Київської ОВА Олександр Павлюк наголосив, що повертатися до населених пунктів Київської області все ще небезпечно - продовжують розміновувати звільнені території, пише УНН.

Цитата

"Повертатися до звільнених населених пунктів все ще небезпечно. На Київщині продовжують розміновувати звільнені території. З початку робіт знешкоджено майже 10 тисяч вибухонебезпечних предметів", - написав Павлюк у Telegram.

Деталі

За його словами, лише за 8 квітня рятувальники знайшли та знешкодили 742 таких об‘єкти.

"Профільні служби працювали в Бучанському, Броварському та Вишгородському районах", - написав Павлюк.

За його словами, загалом за вчора вони провели піротехнічні роботи на площі 62,18 га, а в період з 3 по 8 квітня рятувальники очистили 127,09 га територій, обстежили 262 об’єктів інфраструктури та 70,325 км автомобільних доріг. "У результаті роботи вилучили та знешкодили 9 425 вибухонебезпечних предметів", - повідомив Павлюк.

"Будь ласка, не наражайте на небезпеку себе та своїх близьких. Як тільки зникне загроза і можна буде повертатися - ми одразу повідомимо!" - наголосив Павлюк.

Доповнення

Павлюк повідомляв, що вибухи, які чують кияни, - це йде знешкодження групами піротехніків боєприпасів, які не розірвалися.

Українські Національні Новини

Суспільство