kiyivski-fontani-zapratsyuyut-27-kvitnya

Київські фонтани запрацюють 27 квітня

 • 12589 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. З 27 квітня київські фонтани відновлять роботу після зими. Команда спеціалізованого комунального водогосподарського підприємства "Київводфонд" активно проводить підготовчі роботи перед відкриттям. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

"Процес розконсервації проводиться згідно запланованого графіку робіт, – говорить Світлана Козловська. – Підготовка водограїв до нового сезону складається з кількох етапів: спочатку демонтаж зимового накриття, далі під’єднання до електромережі, встановлення та підключення насосного обладнання, діагностика усіх систем фонтанів. Заключний етап – тестування встановленого обладнання та пробні пуски", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що як і в попередні роки, два фонтанні комплекси працюватимуть у режимі світло-музичного шоу – це фонтани "Великий" та "Малі" на Майдані Незалежності, а також унікальний комплекс фонтанів в акваторії Русанівського каналу.

Столичні фонтани працюватимуть із 27 квітня до 30 вересня, щопонеділка у роботі фонтанів робитимуть перерву для проведення технічних робіт.

Також на цей рік запланований капітальний ремонт фонтану на вул. Великій Васильківській, 119/121.

Нагадаємо, у Львові минулого тижня ввімкнули фонтани, розміщені в центральній частині міста. Інші фонтани ще потребують часу для підготовки до запуску.

Українські Національні Новини

Київ