kiyivskiy-deputat-vid-batkivschini-zavolodiv-gazovoyu-truboyu

Київський депутат від "Батьківщини" заволодів газовою трубою

 • 28758 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Як підключитися до газопостачання, якщо балансоутримувачем стала приватна особа, а Київоблгаз пов'язаний з нею "секретним" договором і не може без її згоди дати газ - цим питанням задалися мешканці котеджного містечка "Северинівка" під Києвом. Всі комунальні мережі там опинилися в приватних руках депутата Київради від "Батьківщини" Дениса Москаля, повідомляє УНН.

Тепер підключитися до газу можливо тільки через прокладку Москаля. При цьому в Київоблгаз пояснюють, що так складений договір між ними і компанією депутата від "Батьківщини" "Діо груп". Але який саме договір - повідомити теж не можуть, оскільки це комерційна таємниця.

"Згідно з п. 13.1. Статуту акціонерного товариства "Оператор газорозподільної мережі "Київоблгаз": комерційною таємницею Товариства є відомості, пов'язані з виробництвом, технологічною інформацією, управлінням, фінансами та іншою діяльністю Товариства, що не є державною таємницею, розголошення (передача) яких може завдати шкоди інтересам і діловій репутації Товариства. З огляду на вищесказане, в АТ "Київоблгаз" відсутні правові підстави для надання копій документів, зокрема, копії договору №642 то МД від 01.12.2016 на експлуатацію складових газорозподільної системи укладеного з ТОВ "Діо-груп", - відповіли в "Київоблгаз" на запит УНН.

Нагадаємо, Денис Москаль знову балотується до Київради від партії "Батьківщина", яка обіцяє киянам тарифну справедливість. При цьому в "Батьківщині" "тарифний скандал" за участю їх однопартійця Москаля не коментують по суті, заявляючи, що вони не відповідають за дії своїх членів і кандидатів до міськради.

Українські Національні Новини

Політика