kiyivskiy-kinoteatr-kinopanorama-zakrivayetsya-z-1-zhovtnya

Київський кінотеатр "Кінопанорама" закривається з жовтня

 • 11225 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Власники ухвалили раптове рішення про припинення роботи кінотеатру "Кінопанорама", колектив звільнений з 1 жовтня. Про це повідомила директор кінотеатру "Кінопанорама" Наталя Соболєва в Facebook, передає УНН.

"Позавчора я була звільнена, після цього був закритий кінопрокат з 1 жовтня. Залишилися у жовтні тільки театральні проекти, на які йде продаж квитків. Не питайте - чому і що буде з кінотеатром. Я не знаю. Я не власник. На жаль. Оскільки розвиток кінотеатру я бачила зовсім інакше", - зазначила Соболєва.

Вона також повідомила, що колектив кінотеатру готувався до святкування 60-річчя "Кінопанорами" 30 листопада, і звільнення стало несподіванкою для нього.

Нагадаємо, в кінотеатрах імені Маяковського та імені Довженка міста Запоріжжя сталася провокація, метою якої було зірвати демонстрацію фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" - невідомі скоїли напад на кінотеатри, обливши червоною фарбою постери створеного за підтримки Держкіно фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" режисера Олеся Янчука, який 6 вересня вийшов в широкий кінотеатральний прокат в Україні.

Українські Національні Новини

Культура