klichko-keruye-sitkoyu-po-pidkupu-vibortsiv-u-kiyevi-bloger

Кличко керує сіткою по підкупу виборців у Києві - блогер

 • 6166 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Депутати в Київраду від “УДАРу” не в перший раз розгортають “сітки Кличка” до виборів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив політичний експерт та блогер Володимир Цибулько з посиланням на нове відео з фактами підкупу виборців кандидатом в депутати від партії мера Михайлом Терентьєвим.

“Зробив наступні висновки. Перше - “УДАРівці” говорили про сітку зі знанням справи - явно робили це і на минулих виборах Кличка, і на місцевих, і на парламентських. Прямо професіонали в побудові сітки з підкупу виборців. Друге - я не вірю, що Кличко не знає про ці схеми. Навпаки - я практично впевнений, що ця сітка працює у всій структурі “УДАРу” під його безпосереднім керівництвом. Тому цю схему можна сміливо називати як “сіткою УДАРу”, так і “сіткою Кличка”, - підкреслив він.

За словами Цибулька, це логічно, тому що тільки у Кличка є достатній фінансовий ресурс для того, щоб вибудувати підкуп виборців.

“Тепер зрозуміло, для чого Кличко з Комарницьким, Тищенком і Ко збирав гроші. І куди щорічно дівається величезна частина від 60-мільярдного столичного бюджету. З нетерпінням чекаю тупорилі відмазки Терентьєва і самого Кличка про те, що це фальсифікація, і вони обговорювали зовсім не вибори, а організацію благодійного аукціону”, - написав політичний експерт.

Цибулько також зазначив, що з нетерпінням чекає негайної реакції на оприлюднені факти від правоохоронних органів - зокрема НАБУ та Офісу Генпрокурора.

“Чи це все замнеться, так само як зам'явся скандал з відмиванням грошей Комарницьким, отриманням хабара першим заступником Кличка Поворозником і ще десятки кримінальних справ? І, звичайно ж, мені цікаво - чи відреагує Офіс президента Зеленського? Від себе можу сказати наступне: якщо колись я і симпатизував Кличку, то зараз він перетворився на типового зажратого чиновника, який бере гроші з бюджету і на них намагається скупити за гречку голоси. При цьому лицемірно кажучи про відкритість і європейські цінності. Якось гидко…” - підсумував блогер.

Українські Національні Новини

Політика