klichko-pidtrimav-zabudovu-chkalivskogo-skveru-geo-leros

Кличко підтримав забудову Чкалівського скверу - Гео Лерос

 • 13906 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко підтримав забудову Чкалівського скверу партнеркою "смотрящєго" за Києвом Дениса Комарницького. Про це у своєму Youtube-каналі розповів народний депутат Гео Лерос, передає УНН.

Нардеп уточнив, що забудувати сквер у центрі Києва намагається компанія ТОВ "МЖК Оболонь", яка належить ексочільнику Оболонської адміністрації часів Януковича Василю Антонову.

"Цьому товариству продовжили оренду Чкалівського скверу, щоб вони таки звели на цьому місці житловий комплекс. У Київраді це питання просував депутат Денис Москаль, який у раді представляє інтереси Влади Молчанової – забудовника "Столиця Груп". Цей сквер Кличко повернув забудовнику, він особисто проголосував проти розірвання договору із забудовником. Що цікаво – за 10 хвилин до голосування до Кличка у президію прийшов депутат Москаль і обговорив те, що трапиться трохи згодом", – розповів Лерос.

Нардеп також повідомив про неформальні зв’язки мера Києва Віталія Кличка, Влади Молчанової та "смотрящєго" Дениса Комарницького.

Раніше УНН повідомляв, що лобіст забудови Чкалівського скверу, БЮТівець Денис Москаль раніше обіцяв киянам сквер.

Нині він балотується до Київради 3-м номером у списку партії "Батьківщина" і обіцяє киянам комунальні блага та тарифну справедливість. Водночас має у власності комунальні мережі і влаштовує жителям своїх забудов "тарифний терор" з відключенням електроенергії та відмовою у підключенні до газопостачання.

Українські Національні Новини

Політика