klichko-proinspektuvav-vulitsyu-generala-rodimtseva-pislya-kapitalnogo-remontu

Кличко проінспектував вулицю Генерала Родимцева після капітального ремонту

 • 5682 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко перевірив після капітального ремонту вулицю Генерала Родимцева в Голосіївському районі столиці. Там оновили ділянку від вул.Героїв Оборони до вул.Полковника Затєвахіна довжиною понад півкілометра, передає УНН з посиланням на прес-службу столичного голови.

Ремонтні роботи на вулиці Родимцева не здійснювали 40 років - з 1978 року. Капітальне оновлення дороги розпочалося наприкінці червня і тривало два місяці. Вартість робіт - 12 млн грн.

Цією вулицею їздить і ходить багато людей, адже поряд розташовний Свято-Покровський Голосіївський монастир та Національний університет біоресурсів та природокористування України.

“На початку тижня ми перевіряли роботи з капітального ремонту на вулицях Леонтовича та Ярославів Вал у центрі міста. Сьогодні ж інспектуємо оновлену вулицю Генерала Родимцева в Голосіївському районі, - сказав Кличко. - Наше місто має бути комфортним, з дорогами європейського рівня. Тож наше ключове завдання - в жодному разі не збавляти темпів капітального ремонту столичних доріг, презентуючи киянам оновлені об'єкти, якими ми можемо пишатися", - додав він.

Так, за словами міського голови, на вул. Генерала Родимцева замість асфальту використовували новий покращений матеріал – полімерасфальтобетон, який більш довговічний. Також відремонтовано дощову каналізацію, аби на дорозі не було підтоплень, встановлено нові гранітні бордюри. Оновлено на вулиці і освітлення – тут встановили 22 сучасних енергозберігаючих LED світильники. Розмітка на дорозі виконана замість фарби з пластику, що робить її більш стійкою.

Також вздовж дороги облаштували тротуар, якого до цього не було, і пішоходи були вимушені ходити по проїжджій частині. Відтак, за словами мера, після капітального ремонту вулиця Родимцева стала безпечнішою для пішоходів і комфортнішою для водіїв.

Кличко нагадав, що за попередніх два роки в Києві відремонтували понад 500 кілометрів доріг та проїздів. І як мінімум 300 кілометрів заплановно оновити цього року. Всього ж у Києві близько 1667 км доріг.

Наразі в активній фазі капітальний ремонт здійснюється на просп. Палладіна та шляхопроводі, який розташований на цьому проспекті, вул.Заболотного, вул.Сім'ї Кульженків, вул.Алма-Атинській (також з ремонтом шляхопроводу).

Завершуються роботи з капітального ремонту під'їздів до просп. Бажана (транспортні розв'язки біля станцій метро "Харківська", "Позняки", "Осокорки").

На сьогодні в рамках дорожньо-будівельного сезону 2018 року вже завершено ремонтні роботи на бульв. Вернадського, просп.Тичини, вул.Олени Теліги, Набережному шосе, вул.Ярославів Вал, Леонтовича, Назарівській та інших.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК внесло припис меру Трускавця

     • 11484 переглядiв

    Вперше за 50 років астронавт пішов з NASA

     • 8786 переглядiв

    Українці зможуть контролювати перевізників

     • 12805 переглядiв