klichko-proti-zupinki-miskogo-transportu-u-kiyevi-u-razi-lokdaunu

Кличко проти зупинки міського транспорту у Києві у разі локдауну

 • 12185 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. У випадку запровадження локдауну, міський голова Києва Віталій Кличко наполягатиме на продовженні роботи метро та громадського транспорту. Про це очільник столиці заявив сьогодні в ефірі одного з телеканалів, інформує кореспондент УНН.

“Важливо не тільки запровадити правила. Потрібно слідкувати за чітким дотриманням цих правил.  ...я буду наполягати, якщо локдаун буде введено, то ні в якому разі не зупиняти роботу метро та громадського транспорту. Це запроваджується для того, щоб розірвати ланцюг розповсюдження. Але велика кількість людей задіяні в життєдіяльності міста й ми не можемо зупинити взагалі місто. Я маю на увазі водопосточання, теплопостачання. Тобто, місто — це живий організм”, - зазначив міський голова столиці.

Зазначимо, що сьогодні в Офісі Президента України заявили, що про доцільність введення "повного локдауну" стане зрозуміло за тиждень.

Нагадаємо, в Україні на 8 годину 27 листопада зафіксовано вже 693 тисячі випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу - вперше понад 16 тисяч, антирекорд для країни.

Українські Національні Новини

Суспільство