klichko-u-tiy-chi-inshiy-miri-zalucheniy-do-28-kriminalnikh-provadzhen-vereschuk

Кличко, у тій чи іншій мірі, "залучений" до 28 кримінальних проваджень - Верещук

 • 13667 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко у тій чи іншій мірі "залучений" до 28 кримінальних проваджень, ходить на допити у якості свідка і не виключено, що знав про розкрадання на будівництві Подільсько-Воскресенського мосту. Про це в ефірі одного в телеканалів розповіла кандидат на посаду мера столиці, депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук, передає УНН.

"На сьогодні є 28 кримінальних проваджень, в яких, в тій чи іншій мірі, залучений пан Кличко, його викликають як свідка, можливо отримає підозру – але це не питання до мене як кандидата на посаду міського голови. Це питання - правоохоронних органів, і вони мають ним займатися. Більша частина (кримінальних проваджень - ред.) – за останній рік", - сказала вона.

Крім того, Ірина Верещук зауважила, що вже звернулася до міністра внутрішніх справах Арсена Авакова із запитом щодо розкрадання коштів під час будівництва Подільсько-Воскресенського моста.

"Є підстави вважати, що на Подільсько-Воскресенському мосту розкрадалися кошти, і був залучений пан Кличко, як очільник міста, який ставив підписи, тощо. ... Я, як народний депутат, зробила звернення на ім'я пана Авакова, зараз отримаю інформацію, коли були проведені обшуки, якщо вони були, і ми це все будемо оприлюднювати", - уточнила вона.

Як писав УНН, за даними соціологів, Кличко і Верещук лідирують у мерських перегонах столиці.

Українські Національні Новини

Політика