klichko-zaklikav-poki-scho-ne-povertatisya-do-kiyeva-ye-zagroza-obstriliv

Кличко закликав поки що не повертатися до Києва, є загроза обстрілів

 • 138381 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко закликав людей поки що не повертатися в столицю, адже ще залишається ймовірною загроза обстрілів міста окупантами, передає УНН.

Цитата

"Кияни, які виїжджали в інші міста, продовжують повертатися в столицю. Хто ще не вирушив додому, звертаюся: будь ласка, трохи зачекайте. Ще залишається ймовірною загроза обстрілів міста. А киян, які зараз перебувають в місті, закликаю бути обережними - не нехтувати сигналами тривоги, дотримуватися правил комендантської години. Вона в столиці триває, нагадаю, з 21:00 до 6:00", - сказав Кличко.

Деталі

Кличко закликав водіїв бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху оскільки в місті багато блокпостів і блоків на дорогах.

"Оскільки автівок у місті стало значно більше, а перепони на дорозі ускладнюють рух. Ми всі сподіваємося, що ворог полишив спроби захопити серце України — Київ. Але маємо бути готові й до інших сценаріїв", - зазначив Кличко.

Додамо

У Києві сьогодні фіксували пробки із охочих повернутися додому. Багато киян вирішили повернутися до міста, незважаючи на те, що мер міста Кличка та офіційні служби просять поки не повертатися.

Доповнення

1 квітня Кличко вже просив людей, які покинули місто, поки не повертатися.

Як писав УНН, військові Збройних сил України відновили контроль над частиною населених пунктів на Київщині та Чернігівщині.

Українські Національні Новини

Суспільство