klichko-zapaliv-podilsko-voskresenskii-mist-ta-zayaviv-pro-i-ogo-vidkrittya-do-kintsya-roku

Кличко "запалив" Подільсько-Воскресенський міст та заявив про його відкриття до кінця року

 • 27262 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. На арочному мосту, який є частиною Подільсько-Воскресенського мостового переходу, вже закінчили монтаж освітлення і тривають роботи з демонтажу тимчасових опор. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, а також оприлюднив відео про те, як тепер виглядає міст з підсвіткою, інформує УНН.

"На завершальному етапі будівництво арочного мосту, який є частиною Подільсько-Воскресенського мостового переходу. Тут вже закінчили монтаж освітлення і тривають роботи з демонтажу тимчасових опор. Змонтовані всі нові ванти, міст почали опускати у проектне положення, - повідомив мер. - Сьогодні ми увімкнули освітлення на всіх ділянках цього великого об’єкту. Робимо все, щоб до кінця року відкрити автосполучення Подільсько-Воскресенським. А наступним етапом буде будівництво метро на Троєщину", - підкреслив Віталій Кличко.

Зазначається, що тривають роботи на всіх майданчиках будівництва мостового переходу. Спеціалісти із Бельгії вже завершили монтаж прогонової будови заїзду на міст з вулиці Набережно-Хрещатицької у районі вулиці Верхній Вал. Загальна вага металоконструкцій – 780 тонн, довжина – 143 метри. Встановлюватимуть конструкцію за допомогою потужної спецтехніки та плавзасобів. Завершити ці роботи планують до кінця жовтня.

Також тривають роботи із будівництва ділянки Подільського мостового переходу від дамби Русанівських садів до шляхопроводу через залізницю. Облаштовують і огороджуючі конструкції перегінних тунелів метрополітену, здійснюють земляні роботи, а також роботи із влаштування насипу.

Українські Національні Новини

Політика