klichko-zvilniv-v-o-direktora-kp-kiyivavtoshlyakhmist-za-nedbalist

Кличко звільнив в. о. директора КП "Київавтошляхміст" за недбалість

 • 7113 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Мер Києва Віталій Кличко звільнив з посади виконувача обов’язків директора комунального підприємства "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея через інцидент на Осокорках. Про це міський голова повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні трапилася подія на Осокорках, де обсипалися шматки штукатурки на шляхопроводі та потрапили на авто, що проїжджало під мостом. Я вважаю, що винен в цьому балансоутримувач шляхопроводу. Він повинен вчасно обстежувати об‘єкти, за належний стан яких відповідає, і оперативно надавати інформацію іншим службам щодо виявлених проблем. Я звільняю виконувача обов‘язків директора КП "Київавтошляхміст" Дмитра Котлубея за недбале ставлення до своїх обов‘язків», – наголосив київський мер.

Він також додав, що доручив транспортному департаменту провести оперативну перевірку усіх інфраструктурних об’єктів у столиці і доповісти про ті споруди, що особливо потребують ремонту.

"Також я доручив Департаменту транспорту КМДА обстежити всі штучні споруди в столиці та оперативно надати інформацію щодо найпроблемніших мостів з тих, де зараз не відбуваються ремонтні роботи", – підсумував Віталій Кличко.

Українські Національні Новини

Київ