klimkin-i-noviy-golova-mzs-polschi-domovilis-pro-zustrich-nayblizhchim-chasom

Клімкін і новий голова МЗС Польщі домовились про зустріч найближчим часом

 • 9193 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та новопризначений голова МЗС Польщі Яцек Чапупович домовилися зустрітися найближчим часом і обговорити взаємодію в Радбезі ООН. Про це П.Клімкін написав у своєму Twitter, передає УНН.

"Особисто привітав нового польського колегу Я.Чапутовича з призначенням. Домовилися зустрітися ближчим часом. Будемо говорити про зміцнення стратегічного партнерства, у т.ч. взаємодію в РБ ООН, де польські друзі перейняли естафету членства. Бажаю нам спільних успіхів і перемог", - повідомив П.Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клімкін розраховує на плідну співпрацю з новим головою МЗС Польщі

Як повідомляв УНН, 9 січня у Польщі змінили керівників дев’яти міністерств. Зокрема, було звільнено з посади голову МЗС Вітольда Ващиковського. Замість нього відомство очолив Яцек Чапутович.

Особисто привітав нового польського колегу Я.Чапутовича з призначенням. Домовилися зустрітися ближчим часом. Будемо говорити про зміцнення стратегічного партнерства, у т.ч. взаємодію в РБ ООН, де польські друзі перейняли естафету членства. Бажаю нам спільних успіхів і перемог

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 10 января 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика