klimkin-pro-mozhlivist-kadrovikh-zmin-u-mzs-ya-viznachivsya-scho-budu-robiti

Клімкін про можливість кадрових змін у МЗС: я визначився, що буду робити

 • 10069 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що боротиметься за європейську, демократичну Україну, яка має бути членом ЄС і НАТО, у будь-якому випадку - якщо змінить посаду після завершення виборів Президента, або якщо залишиться на посаді. Про це він у п’ятницю заявив журналістам у Києві, передає кореспондент УНН.

"По-перше, я для себе визначив, що буду робити: я завжди буду боротись за Україну, так я її собі уявляю. У мене є свої принципи. Я уявляю Україну європейською, демократичною країною, яка має бути членом ЄС і НАТО, це безумовно", - наголосив Клімкін.

За словами міністра, Україна має виклики у зовнішньому вимірі, але проблеми є і у внутрішній політиці, і виклики у зовнішньому вимірі можна вирішити, лише якщо вирішити проблеми у внутрішній політиці.

"Я звичайно не буду робити будь-яких заяв, поки йде виборча кампанія, але, безумовно, скажу, зараз у нас в тренді робити відеозвернення – може, і його зроблю, про те, що буде далі. Від себе можу сказати, що я точно буду діяти за законом і за совістю", - заявив він.

Нагадаємо, раніше Клімкін дав прогноз щодо курсу зовнішньої політики при новообраному президенті.

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців. У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня.

Українські Національні Новини

Політика