klimkin-rozpoviv-pro-svoye-politichne-maybutnye

Клімкін розповів про своє політичне майбутнє

 • 15358 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Міністр закордонних справ Павло Клімкін, який нещодавно подав у відставку, шукає команду однодумців, із якими зможе змінювати Україну, і вже мав розмову з лідером партії "Голос" Святославом Вакарчуком. Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

"Я би дуже хотів знайти команду – я її поки що не знайшов, відверто кажу – команду однодумців, у яких було б достатньо і ідей, і драйву для того, щоб міняти країну. Я не хочу йти в політику заради політики. Якийсь візьму собі округ у Києві – це у мене така емоційна мрія. У мене є ще багато ідей, за пару тижнів наступних я визначусь", - зазначив Клімкін, відповідаючи на запитання, чому не йде на вибори у команді п’ятого Президента Петра Порошенка.

За його словами, він ніколи не був частиною саме політичної команди БПП "Солідарність". Також він розповів, що до партії "Слуга народу" його ще не кликали, і сам він поки що не знає, що це буде за політична сила.

При цьому, Клімкін додав, що вже мав розмову з лідером новоствореної партії "Голос" Святославом Вакарчуком, якого "дуже поважає".

Як повідомляв УНН, міністр закордонних справ України Павло Клімкін написав заяву про відставку.

Нагадаємо, що він заявляв, що не полишить зовнішню політику, але хоче "розширити фокус".

Раніше Клімкін заявляв, що співпрацюватиме з Зеленським, якщо це не суперечитиме принципам міністра і буде спільне бажання.

Українські Національні Новини

Політика