klimkin-u-berlini-obgovoriv-z-predstavnikami-nimechchini-pivnichniy-potik-2

Клімкін у Берліні обговорив з представниками Німеччини "Північний потік-2"

 • 7564 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив з "німецькими друзями" у Берліні проект газогону "Північний потік- 2". Про це глава українського зовнішньополітичного відомства написав на своїй сторінці в Twitter, передає УНН.

"Перед зустріччю у "нормандскому форматі" багато класних зустрічей з німецькими друзями. Обговорили все: від спільних дій щодо окупованих Криму і Донбасу до євроінтеграції і Північного потоку – 2", - написав міністр.

Нагадаємо, у понеділок 11 червня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін прибув до Берліна на зустріч голів МЗС у "нормандському форматі".

"Нормандський формат" переговорів щодо врегулювання ситуації на сході України існує з червня 2014 року. Тоді під час святкування 70-річчя висадки військ союзників у Нормандії лідери Росії, Франції, Німеччини та України вперше провели зустріч у такому форматі. Востаннє очільники дипломатичних відомств чотирьох країн зустрічалися у цьому форматі рік тому, в лютому 2017 року у Мюнхені.

Як повідомляв УНН, 11 червня, компанія Nord Stream 2 AG отримала черговий дозвіл на будівництво ділянки газопроводу "Північний потік-2" в Росії. Дозвіл видало міністерство будівництва та житлово-комунального господарства РФ.

Українські Національні Новини

Політика