klimkin-zasudiv-viznannya-siriyeyu-nezalezhnosti-pivdennoyi-osetiyi-i-abkhaziyi

У МЗС засудили визнання Сирією незалежності Південної Осетії і Абхазії

 • 9771 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін засудив визнання Сирією незалежності Південної Осетії і Абхазії. Про це він повідомив у Twitter, передає УНН.

“Рішуче засуджую визнання сирійським режимом незалежності Абхазії та Південної Осетії. Ми залишаємося вірними підтримці суверенітету та територіальної цілісності Грузії та незмінно стоїмо пліч-о-пліч з нашими грузинськими друзями. Зграя союзників РФ всім давно відома”, — повідомив П.Клімкін.

Зазначимо, Південна Осетія - непідконтрольний Тбілісі регіон у Грузії, у 2008 році контроль над ним за підтримки Росії перейшов до бойовиків.

Як повідомляв УНН, 29 травня Сирія заявила про визнання і встановлення дипломатичних відносин з невизнаними Південною Осетією і Абхазією.

Рішуче засуджую визнання сирійським режимом незалежності Абхазії та Південної Осетії. Ми залишаємося вірними підтримці суверенітету та територіальної цілісності Грузії та незмінно стоїмо пліч-о-пліч з нашими грузинськими друзями. Зграя союзників #РФ всім давно відома.

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 29 мая 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика