klimkin-zayaviv-scho-rosiya-shantazhuye-vikhodom-z-radi-yevropi

Клімкін заявив, що Росія шантажує виходом з Ради Європи

 • 11180 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що виходом з Ради Європи Росія винесе смертний вирок правам і свободам кожного росіянина. Про це він написав у Twitter, передає УНН.

“Вкид від російських агентів — це продовження інформаційної війни. Росія шантажує виходом з РЄ для досягнення своїх ганебних цілей. Членство в РЄ один з небагатьох мостів Росії у цивілізацію, хоч і ефемерний. Спалити його — винести смертний вирок правам і свободам кожного росіянина”, — прокоментував міністр повідомлення у росЗМІ про те, що РФ вивчає можливість денонсації Європейської конвенції з прав людини.

Як повідомляв УНН, за даними джерел в російських відомствах, влада РФ вивчає можливість денонсації Європейської конвенції з прав людини, що призведе до виходу РФ з-під юрисдикції ЄСПЛ і припинення членства країни в Раді Європи.

Вкид від рос.агентів–це продовж. інформвійни.Росія шантажує виходом з РЄ для досягнення своїх ганебних цілей.Членство в РЄ один з небагатьох мостів Росії у цивілізацію,хоч і ефемерний.Спалити його-винести смертний вирок правам і свободам кожного росіянина https://t.co/SqEKRsAZhb

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 1 марта 2018 г.

Українські Національні Новини

Політика