klimkin-zayaviv-scho-ukrayina-vistupaye-za-povnu-integratsiyu-donbasu

Клімкін заявив, що Україна виступає за повну інтеграцію Донбасу

 • 9933 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Україна виступає за інтеграцію всій території Донбасу і готова до повернення жителів нині непідконтрольною Києву частини регіону в країну. Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін, виступаючи на першому в цьому році засіданні Ради Безпеки щодо ситуації в Україні. інформує УНН.

"Ми повністю виступаємо за інтеграцію всього нашого Донбасу і ми будемо вітати повернення наших співвітчизників", - заявив очільник зовнішньополітичного відомства України. 

Клімкін також у черговий раз висловив упевненість, що розміщення в Донбасі місії ООН дозволить створити реальні умови для прогресу в імплементації Мінських угод і проведення місцевих виборів у регіоні.

Нагадаємо, на першому в цьому році засіданні Ради Безпеки ООН по ситуації на Україні постійний представник США при ООН Ніккі Хейлі заявила, що США збережуть введені відносно Росії санкції у контексті ситуації на сході України та незаконної анексії українського Криму, поки Москва не виведе російські сили з Донбасу, а контроль над півострові не перейде до Києва. 

Українські Національні Новини

Політика