kniga-rekordiv-ginnesa-nazvala-noviy-naygostrishiy-u-sviti-perets

Книга рекордів Гіннеса назвала новий найгостріший у світі перець

 • 633617 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Pepper X потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найгостріший перець у світі. Як повідомляє CBS News, відомий експерт Ед Керрі побив власний світовий рекорд із новим сортом перцю, який наразі виявився утричі гострішим, ніж попередній, передає УНН.

Деталі

Ед Керрі, експерт з перцю, раніше вже встановлював рекорд найгострішого перцю на Землі – це сталося десять років тому з сортом перцю Carolina Reaper. Нещодавно він вдосконалив результат. У минулий понеділок Книга рекордів Гіннеса публічно назвала його розробку Pepper X найгострішим перцем у світі.

Винахідник розробив Pepper X багато років тому, але не випустив його відразу. Експерт пояснив, що, так би мовити, тримав Pepper X у задній кишені на випадок, якщо інші виробники випустять щось гарячіше, ніж Carolina Reaper. Але ніхто не запропонував щось гарячіше, тому розробник вирішив презентувати Pepper X.

Цитата

"Це кульмінація великої роботи багатьох людей, - сказав Керрі у відеоролику "First We Feast". "Люди казали, що це неможливо, називали нас брехунами, а ми довели їм, що Pepper X насправді є найгострішим перцем у світі, офіційно від Гіннеса", - додав винахідник.

ЧИТАТЙТЕ ТАКОЖ: На Хмельниччині створили найбільший тризуб із дідухів та сухоцвіту

Українські Національні Новини

Новини Світу