knyaginya-sharlen-povernulasya-do-monako-pislya-bagatomisyachnoyi-vidsutnosti

Княгиня Шарлен повернулася до Монако після багатомісячної відсутності

 • 24208 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Монако вітало повернення княгині Шарлен до князівства в понеділок після того, як вона провела більшу частину року на своїй батьківщині, в Південній Африці. Про це інформує УНН з посиланням на Instagram королівського палацу Монако.

Цитата

"У понеділок, 8 листопада, рано вранці, Його Високість принц Альбер II у супроводі Її Світлості принцеси Стефанії, а також наслідного принца Жака та принцеси Габріелли зустріли Її Високість принцесу Шарлін у князівстві Монако. Возз'єднання, наповнене радістю та емоціями", - йдеться в Instagram королівського палацу Монако.

Деталі

Княгиня Шарлен прибула вранці 8 листопада приватним літаком до Ніцци у Франції. Пізніше у супроводі співробітників двору, а також собаки, вона вирушила до Монако вертольотом.

Доповнення

Княгиня Монако, провела в ПАР шість місяців через нездужання, пов'язане з інфекційною хворобою носоглотки. Вона перенесла кілька операцій – остання була зроблена 8 жовтня.

Через таку тривалу відсутність княгині в пресі почали з'являтися чутки про скандал, пов'язаний зі зрадою її чоловіка, проте обоє це заперечували.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський завтра не буде писати диктант єдності

     • 36527 переглядiв

    Слухання по MH17 триватимуть у грудні: чого чекати

     • 14586 переглядiв

    Справа ПВК: суд продовжив арешт Семенченку ще на два місяці

     • 21076 переглядiв