knyazevich-zaklikav-pidtrimati-likarya-onkologa-na-viborakh-do-vr

Князевич закликав підтримати лікаря-онколога на виборах до ВР

 • 20056 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Оновлений парламент мають представляти професіонали своєї справи. Один із них - генеральний директор КНП “Чернігівський медичний центр сучасної онкології” Валерій Зуб, який балотується у народні депутати по 209-му округу. Про це у коментарі УНН розповів екс-міністр з питань охорони здоров'я Василь Князевич.

"Український парламент потребує професійних людей. По усім напрямкам, і особливо - у галузі охорони здоров'я. Валерій Зуб, який має досвід управління такою серйозною структурою, яку він очолює, яку він вивів на якісно новий рівень роботи, має поповнити список оновленої Ради. За його сприяння ведеться робота по створенню центру паліативної допомоги на Чернігівщині. Він вболіває за створення відділення виїзної служби, чого сьогодні дуже не вистачає. Тобто все те, в чому він себе так добре проявив на Чернігівщині - він, переконаний, зможе перенести на загальнодержавний рівень", - сказав він.

Екс-міністр вважає, що не лише медики підтримають цього кандидата.

"На моє переконання, кандидатуру Зуба підтримають як його колеги - лікарі, такі і свідомі жителі Чернігівської області", - резюмував він.

Нагадаємо, Валерій Зуб балотується у народні депутати від партії "Слуга Народу" по 209 округу (Чернігівська область).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака клонів: три Зуба на одному окрузі у Чернігівській області

Українські Національні Новини

Політика