kobolyev-nazvav-blefom-zayavu-gazpromu-pro-demontazh-trub

Коболєв назвав блефом заяву “Газпрому” про демонтаж труб

 • 62111 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Заяви “Газпрому” щодо демонтажу труб перед територією України - це блеф, щоб просунути будівництво “Північного потоку-2”. Про це під час онлайн-дискусії “Нафтогаз. Що далі?” сказав голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв, передає кореспондент УНН.

“Прокоментую про труби. Я думаю, що якщо ми подивимось новини щодо припинення газопостачання з російського боку до території України - таких меседжів з боку “Газпрому” було багато. І не тільки “Газпрому”, а й пана Путіна і політичного керівництва Росії. Вони про це говорили багато. Я це сприймаю, в першу чергу, як інструмент просування “Північного потоку-2”. таким чином росіяни лякають європейців, що “дивіться - якщо цей газогін не буде добудовано - труби ми прибираємо перед територією України і газу, в принципі, не буде”. Це блеф”, - сказав Андрій Коболєв.

Він зазначив, що їхня команда докладає і буде докладати великих зусиль, для того, щоб “Північний потік-2” і санкції проти нього зупинили цей проект.

“Тому що ми вважаємо, що він є проти інтересів як України, так і Європи. А якщо це відбудеться, то і труби з російського боку українською територією залишаться на своєму місці. Я думаю, що це очевидно”, - додав Андрій Коболєв.

Нагадаємо, Зеркаль заявила, що зарано говорити про початок нових судових процесів Нафтогазу проти "Газпрому".

Українські Національні Новини

Політика