kobolyev-nazvav-tri-osnovni-porazki-naftogazu

Коболєв назвав три основні поразки “Нафтогазу”

 • 15382 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Голова правління “Нафтогазу” Андрій Коболєв вважає трьома основними поразками втрату ефективного діалогу з акціонером, програш у пропагандистській війні та чинний конфлікт всередині команди "Нафтогазу". Про це він розповів в ефірі каналу “KRYM”, передає кореспондент УНН.

"Я думаю, що однією з найбільших наших поразок є втрата ефективного діалогу з акціонером, яка вже призвела до багатьох негативних наслідків", - сказав Коболєв.

На його думку, це почалось більш ніж два роки тому - тоді відбулась низка подій, яка поступово до цього призводила.

"Друга поразка – це, знов таки, наш програш у пропаганді, у пропагандистській війні, з нашими основними клієнтами, тобто з населенням України. І цей програш є достатньо сильним, тому що, не маючи медійної можливості займатись пропагандою, якою займались наші опоненти, ми не змогли донести корисні речі, які несе з собою ринок газу", - зазначив голова правління “Нафтогазу”.

Він висловив надію, що це може бути виправлено найближчим часом, тому що це є дуже важливим елементом будь-якого нового уряду.

Водночас, з його слів, більшість політиків, які спекулювали на цій темі, "вилетіли з тріском" з ВР і як політичні партії, і мажоритарними.

"Третьою поразкою для себе персонально я вважаю чинний конфлікт, який є зараз всередині команди "Нафтогазу" - поразку не в тому, що ми його програємо, а в тому, що він стався. Можливо, його можна було уникнути, можливо – ні", - додав Коболєв.

Як повідомляв УНН, раніше Коболєв розповів про суперечності "Нафтогазу" з урядом щодо анбандлінгу.

Українські Національні Новини

Політика