kobolyev-ne-zmig-vitratiti-bagatomilyonnu-premiyu

Коболєв не зміг витратити багатомільйонну премію

 • 16040 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв поки що не витратив багатомільйонну премію, надану йому після перемоги над російським "Газпромом" у Стокгольмському арбітражі. Про це він повідомив в ефірі радіо НВ, передає УНН.

"Не витратив", - зазначив Коболєв, відповідаючи на запитання, на що витратив премію.

При цьому він додав, що назвати точну суму отриманої премії не може, оскільки це "конфіденційна інформація".

"Розмір бонусу визначала наглядова рада, не я сам. І він був визначений, наскільки я розумію, на мінімальному від ринкового рівні", - підкреслив чиновник.

Також він підкреслив, що поки не знає, чи погодиться працювати за нижчу зарплату, оскільки його праця в Україні і без того оцінюється не на найвищому серед державних компаній рівні.

"Я поки що не готовий це коментувати", - зазначив Коболєв, відповідаючи на запитання, чи буде він працювати, якщо після закінчення контракту 26 березня 2019 року його зарплата стане нижчою за нинішній рівень.

Нагадаємо, за рішенням Стокгольмського арбітражу, "Нафтогаз" домігся компенсації в сумі 4,63 млрд доларів за недопоставку узгоджених обсягів газу для транзиту. За результатами арбітражних проваджень у Стокгольмі "Газпром" повинен сплатити 2,56 млрд доларів на користь "Нафтогазу".

Як повідомляв УНН, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не підтримуватиме захмарних заробітних плат керівникам державних компаній. Перегляд окладів відбуватиметься під час перегляді контрактів, які компанії укладають з Кабміном.

Українські Національні Новини

Політика